Adverteren in het Nederlands Dagblad

Het Nederlands Dagblad is een multimediaal nieuwsmerk met veel trouwe lezers. Zes dagen per week verschijnt het ND als ochtendkrant met aansprekende bijlagen en uiteenlopende thema-specials. Daarnaast is het Nederlands Dagblad 24/7 online zichtbaar via nd.nl en de app. We bieden verschillende opties om te adverteren in het Nederlands Dagblad. Bereik je doelgroep en ontdek de opties om te adverteren in het Nederlands Dagblad.

Bekijk hier de formaten en tarieven
Advertentie ND

Advertentie in het ND

Maandelijks bereikt het Nederlands Dagblad 850.000 sterk betrokken Nederlanders. De unieke niche heeft een grote aantrekkingskracht op open-minded en betrokken christenen. We bereiken onze lezers zowel online als via de gedrukte krant. Ontdek het Nederlands Dagblad.

Krant

Het Nederlands Dagblad verschijnt van maandag tot en met zaterdag als ochtendkrant. Dagelijks lezen gemiddeld 79.000 lezers de krant. Ruim 60 procent van de lezers leest de krant dagelijks half uur uur of langer. Nog eens 85% van de lezers leest de helft van de krant of meer. Kom meer te weten over de ND-lezer.

Online

Het Nederlands Dagblad investeert volop in online zichtbaarheid. Maandelijks trekt nd.nl 850.000 bezoekers. Daarnaast biedt de ND-app  optimaal gebruikersgemak.  Het aantal digitale abonnees steeg in 2023 met 34 procent.

Elke dag bereiken we dus een grote groep mensen. Wil jij jouw merk onder de aandacht brengen? Dan is adverteren in het Nederlands Dagblad een goede keuze. Adverteren bij het Nederlands Dagblad kan zowel online als in de gedrukte krant en we bieden verschillende mogelijkheden aan.

Reserveer direct je advertentie

Formaten en tarieven 2024

Vul hier je gegevens in en ontvang direct alle informatie over de formaten en tarieven in je mailbox.

  Welke mogelijkheden voor adverteren biedt het ND?

  Adverteren in het Nederlands Dagblad kan op de volgende manieren.

  Print

  De gedrukte krant van het Nederlands Dagblad verschijnt van maandag tot en met zaterdag als ochtendkrant. Advertenties kunnen worden geplaatst in verschillende formaten. Van klein tot aan een hele pagina advertenties.
  Bekijk alle informatie over adverteren in print

  Online

  Online adverteren in het Nederlands Dagblad behoort ook tot de mogelijkheden. Je kunt kiezen uit verschillende formaten. De advertentie verschijnt zowel op nd.nl als in de app.
  Bekijk alle informatie over online adverteren

  Personeelsadvertenties

  Via het vacatureplatform kun je jouw vacatures plaatsen in zowel de gedrukte krant als de online vacaturebank. De vacaturebank is verrijkt  met interessante artikelen over werk en carrière. De ultieme plek dus om je personeelsadvertentie te vertonen.
  Bekijk alle informatie over personeelsadvertenties

  Specials

  Naast de dagelijkse ochtendkrant biedt het Nederlands Dagblad ook thematische specials. Deze specials behandelen onderwerpen zoals geldzaken, cultuur en goede doelen, en sluiten aan bij de interesses van de lezers. Hierin kan jouw merk zichtbaar zijn in een zeer relevante context.

  Partnercontent

  Heeft jouw organisatie een goed verhaal te vertellen? Dan is partnercontent dé manier om je doelgroep te bereiken. Wij tekenen jullie merkverhaal op met de kwaliteit die je van het ND gewend bent. Het merkverhaal kan worden geplaatst als advertorial in de krant of in de journalistieke context van nd.nl.

  Adverteren in nieuwsbrieven

  Digitale nieuwsbrieven hebben grote waarde. Lezers kiezen bewust voor het ontvangen van een online nieuwsbrief over een specifiek thema. Hiermee ontvangen lezers dagelijks of wekelijks een unieke selectie van artikelen die zij interessant vinden! Jouw merk in de context van deze artikelen maakt nog meer impact!
  Bekijk alle informatie over adverteren in nieuwsbrieven

  Advertentie plaatsen Nederlands Dagblad

  Wat kost het plaatsen van advertentie in het ND?

  Wat je budget ook is, wij bieden meerdere manieren aan om te adverteren in het Nederlands Dagblad. Benieuwd naar de formaten en tarieven voor adverteren in het ND? Vul hier je gegevens in en ontvang alle informatie in je mailbox. Of reserveer direct een advertentie.

  Reserveer direct

  Formaten en tarieven 2024

  Vul hier je gegevens in en ontvang direct alle informatie over de formaten en tarieven in je mailbox.

   Vragen?