Adverteren in het Nederlands Dagblad

Het Nederlands Dagblad is een multimediaal nieuwsmerk. Zes dagen per week verschijnt het ND als ochtendkrant met aansprekende bijlagen en uiteenlopende thema-specials. Ook is het Nederlands Dagblad 24/7 online zichtbaar op nd.nl en de recent verschenen app.

Jouw merk maakt impact op uiteenlopende posities binnen de kanalen van het Nederlands Dagblad. Bekijk hieronder de mogelijkheden, formaten en tarieven.

Krant

Het Nederlands Dagblad verschijnt van maandag tot en met zaterdag als ochtendkrant. Dagelijks wordt de krant door gemiddeld 110.000 sterk verbonden lezers gelezen. Ruim 50 procent van de lezers leest de krant dagelijks een uur of langer.

Specials

Per jaar verschijnen er acht thematische specials bij het Nederlands Dagblad, over bijvoorbeeld geldzaken, wonen en goede doelen. De thema’s zoals sluiten aan bij de interesses van de lezers. Zo kan jouw merk zichtbaar zijn in een zeer passende context.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Ontvang de nieuwsbrief met informatie over de nieuwste advertentievormen, relevante thema-specials en aantrekkelijke acties.

  Online

  Het Nederlands Dagblad investeert volop in online zichtbaarheid. Maandelijks trekt nd.nl 400.000 bezoekers. Daarnaast is er een nieuwe app verschenen met optimaal gebruikersgemak. Het aantal abonnees dat het ND digitaal leest steeg in het eerste half jaar van 2022 met 20 procent.

  Partnercontent

  Heeft jouw organisatie een goed verhaal te vertellen? Dan is partnercontent dé manier om je doelgroep te bereiken. Wij tekenen jullie merkverhaal op met de kwaliteit die je van het ND gewend bent. Geplaatst in de journalistieke context van nd.nl of als een advertorial in de krant. Met partnercontent maak je impact met inhoud.

  Personeelsadvertenties – Goed Werk

  Goed Werk is het vernieuwde vacatureplatform van het Nederlands Dagblad. Plaats je vacature nu in de krant én de online vacaturebank. De Goed Werk-vacaturebank wordt wekelijks aangevuld met interessante ND-artikelen over werk en zin in je werk.

  Formaten en tarieven 2022

  Vul hier je gegevens in en ontvang direct alle informatie over de formaten en tarieven in je mailbox.