Adverteren in de krant - Nederlands Dagblad

Wil je jouw bedrijf onder de aandacht brengen? Overweeg dan om te adverteren in de papieren krant! Met advertenties in het Nederlands Dagblad bereik je dagelijks gemiddeld 79.000 lezers. Reserveer direct je advertentie.

Advertentie krant

Advertentie plaatsen in de krant

Een advertentie plaatsen in het Nederlands Dagblad is een krachtige manier om je doelgroep te bereiken. Het Nederlands Dagblad heeft een grote groep trouwe lezers. Dagelijks lezen gemiddeld meer dan 79.000 sterk verbonden lezers de krant. Daarbij trekt nd.nl ook nog eens 850.000 bezoekers per maand. Door jouw advertentie in deze nieuwsbron te plaatsen, vergroot je de zichtbaarheid van jouw bedrijf dus aanzienlijk.

Lezers

Verder heeft het ND een uniek abonneebestand. De ND-lezers hebben een christelijke identiteit, zijn hoog opgeleid en hebben grote interesse in maatschappij, leven en geloof. Daarnaast zijn onze lezers financieel zelfstandig, hebben ze een bovengemiddeld inkomen en hechten ze waarde aan kwaliteit van leven en wonen. Verder tonen de ND-lezers grote betrokkenheid op de krant. Ze voelen zich lid in plaats van abonnee. 85% van de lezers leest dagelijks de helft of meer van de krant en 60% van de lezers leest het ND iedere dag een half uur of langer.

Ontdek het Nederlands Dagblad en kom meer te weten over de ND-lezer. Wil je adverteren in de gedrukte krant of online, een personeelsadvertentie plaatsen of gebruik maken van partnercontent?

Reserveer hier direct je advertentie

Formaten

Bij het adverteren in het Nederlands Dagblad heb je verschillende mogelijkheden. Of je nu kiest voor een paginagrote  advertentie of juist voor een kleine rubrieksadvertentie, het Nederlands Dagblad biedt diverse formaten en posities om aan jouw behoeften te voldoen. Van opvallende online billboard advertenties tot compacte rubrieksadvertenties, er is altijd een optie die bij jouw budget en doelstellingen past.

Kosten adverteren in de krant

De kosten van adverteren in de krant zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de advertentie en de gewenste publicatiedatum. Het Nederlands Dagblad hanteert transparante tarieven en biedt flexibele opties, zodat adverteren voor elk bedrijf haalbaar is.

Advertentie plaatsen in de krant? Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct alle informatie over de formaten en tarieven in je mailbox.

Formaten en tarieven 2024

Vul hier je gegevens in en ontvang direct alle informatie over de formaten en tarieven in je mailbox.

    Voorbeeld advertentie?

    Wil je adverteren in de krant en ben je op zoek naar inspiratie voor jouw advertentie? Bekijk dan ons advertentievoorbeeld. Dit voorbeeld laat zien hoe je een aantrekkelijke en effectieve advertentie kunt opstellen. Laat je inspireren.

    Voorbeeld advertentie krant
    Vragen?