Personeelsadvertentie in Nederlands Dagblad

Adverteren voor een vacature kan op veel verschillende manieren. Zo zijn er verschillende platformen zoals Indeed, Monsterboard en Jobbird die je personeelsadvertentie onder de aandacht kunnen brengen bij een groot publiek. Adverteren op sociale media, zoals LinkedIn, valt ook onder de mogelijkheden. Maar het kan ook een slimme zet zijn om je personeelsadvertentie in de krant te plaatsen, om een hele specifieke doelgroep te bereiken. Ontdek de voordelen en mogelijkheden voor het plaatsen van een personeelsadvertentie in het Nederlands Dagblad.

Reserveer hier je personeelsadvertentie Formaten & tarieven
Waarom adverteren in het ND

Onze lezer

Personeelsadvertentie in de krant

Elke dag volgen vele mensen het nieuws. Online of via de gedrukte krant. Vergroot de kans om het juiste personeel te vinden door je personeelsadvertentie in een krant te plaatsen die gelezen wordt door een groep mensen die jij graag wilt bereiken. Dagelijks lezen meer dan 79.000 sterk verbonden lezers het Nederlands Dagblad. Daarbij trekt nd.nl ook nog eens 1.200.000 bezoekers per maand. Door jouw vacatureadvertentie te plaatsen in de krant, bereik je een geïnteresseerd lezerspubliek dat dagelijks op zoek is naar nieuwe kansen. Of het nu gaat om een kleine of grote advertentie, online of in de gedrukte krant, jouw boodschap krijgt de aandacht die het verdient.

De ND-lezer op de arbeidsmarkt

Opleidingsniveau

Personeelsadvertenties in het ND

Met een personeelsadvertentie in het Nederlands Dagblad bereik je niet alleen een toegewijd lezerspubliek, maar ook een groep met specifieke kenmerken. Onze lezers staan bekend om hun hoge arbeidsethos en actieve betrokkenheid bij de arbeidsmarkt. Hier zijn enkele feiten en cijfers die aantonen waarom adverteren in het Nederlands Dagblad waardevol is:

 • Uit onderzoek blijkt dat relatief veel ND-lezers actief op zoek zijn naar een (andere) baan.
 • Meer dan 25% van onze lezers oriënteert zich via advertenties in de krant op een nieuwe baan.
 • Een aanzienlijk aantal ND-lezers vervult leidinggevende functies in hun beroep.

Deze cijfers bevestigen de relevantie en impact van het bereiken van ons lezerspubliek met jouw personeelsadvertenties. Met ons diverse en betrokken lezersbestand vergroot je de kans om de juiste kandidaten te vinden die passen bij jouw organisatie en vacature.

Reserveer online je personeelsadvertentie
Reserveren

Vacatureplatform en kosten

Met ons vacatureplatform bieden we jou de ideale plek om jouw personeelsadvertentie te plaatsen. Het platform is verrijkt met interessante artikelen van het Nederlands Dagblad over werk en zin in je werk, de perfecte plek dus om de juiste mensen te bereiken.

Bij het Nederlands Dagblad bestaat een personeelsadvertentie uit een advertentie in de zaterdagkrant en zes weken zichtbaarheid op de online vacaturebank van het ND. De woensdag na publicatie verschijnt de vacature gratis in de vacatureladder in de krant. Wil je meer weten over de advertentiemogelijkheden en de kosten? Vul hier je gegevens in en ontvang direct alle informatie over de formaten en tarieven in je mailbox.

Tips voor een goede personeelsadvertentie

Het schrijven van een effectieve personeelsadvertentie is van groot belang om de juiste kandidaten aan te trekken. Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat jouw personeelsadvertentie opvalt en de gewenste resultaten oplevert:

 • Wees specifiek: Zorg voor een duidelijke en gedetailleerde beschrijving van de functie, inclusief vereiste vaardigheden, verantwoordelijkheden en werklocatie. Dit helpt potentiële kandidaten om te beoordelen of ze geschikt zijn voor de functie.
 • Benadruk unieke kenmerken: Geef in je advertentie aan wat jouw organisatie onderscheidt van andere werkgevers. Denk aan bedrijfscultuur, ontwikkelingsmogelijkheden, flexibele werktijden of andere voordelen die potentiële kandidaten kunnen aanspreken.
 • Maak het aantrekkelijk: Schrijf een wervende tekst die de interesse van kandidaten wekt. Gebruik een pakkende introductie en benoem de voordelen van de functie en het werken bij jouw organisatie.
 • Wees eerlijk en realistisch: Vermijd overdrijvingen of misleidende informatie. Wees eerlijk over de vereisten en verwachtingen van de functie. Dit helpt om de juiste kandidaten aan te trekken die goed passen bij de functie en jouw organisatie.

Inhoud vacaturepakket

 • Printadvertentie in formaat naar keuze
 • 6 weken zichtbaar in de online vacaturebank
 • Verwijzing naar je vacature in een wekelijkse vacaturerubriek in de krant
 • Al vanaf €935,-
Reserveer hier je campagne
''Bij het Nederlands Dagblad vind je personeel met een hoog arbeidsethos.''

De ND-lezersgroep is één van de jongste van Nederland

Leeftijdsopbouw
+

Voorbeeld personeelsadvertentie

Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw personeelsadvertentie? Bekijk dan ons personeelsadvertentie voorbeeld. Deze voorbeelden laten zien hoe je een aantrekkelijke en effectieve advertentie kunt opstellen die de juiste kandidaten aantrekt. Laat je inspireren en creëer jouw eigen succesvolle personeelsadvertentie.

Reserveer hier je personeelsadvertentie

Een personeelsadvertentie bestaat uit een advertentie in de zaterdagkrant en zes weken zichtbaarheid op de online vacaturebank van het Nederlands Dagblad. De woensdag na publicatie verschijnt de vacature gratis in de vacatureladder in de krant.

Vragen?