Testimonial ND Zakelijk

Noordam Vermogensbeheer B.V. is een middelgrote vermogensbeheerder uit Baarn. Als groot-regionale speler beheert het bedrijf circa 120 miljoen euro voor ongeveer 350 klanten. De werkwijze kenmerkt zich door kleinschaligheid, persoonlijke aandacht voor hun klanten en een no-nonsens mentaliteit.

De kracht van herhaling

Noordam vindt via het Nederlands Dagblad stabiele klanten die bewust kiezen voor lange termijn beleggingen. Op landelijke niveau speelt het ND een belangrijke rol. Tweewekelijks is de vermogensbeheerder zichtbaar in de krant. Noordam merkt dat frequent zichtbaar zijn de leadgeneratie ten goede komt; ‘We horen terug dat potentiële klanten ons meerdere keren hebben gezien, ons zijn gaan volgen en daarom contact opnemen’.

Behalve voor adverteren in print kiest Noordam voor regionale zichtbaarheid. Zo sponsort het bedrijf via businessclubs het regionale voetbal in de regio Spakenburg en Nijkerk. Ook maakt het acties van goede doelen mede mogelijk door die financieel te ondersteunen.


Stabiele klanten

Voor Noordam is de vermogende ND-lezer een belangrijke doelgroep; ‘Het werven van nieuwe leads gaat boven verwachting. We zitten met mensen aan tafel die normen en waarden belangrijk vinden. Dit past bij Noordam Vermogensbeheer, een relatie opbouwen waarbij naast rendement deze factoren ook belangrijk zijn.

De komende jaren ziet Noordam adverteren in het ND als een relevant onderdeel in de marketingmix. Ook wordt er met veel interesse gekeken naar de advertentiemarkt waar contextueel adverteren een steeds grotere plek in neemt.

Bekijk de advertentiemogelijkheden in het Nederlands Dagblad.
Meer informatie
Vragen?